LAADUKKAAT KOTISIVUT YRITYKSELLE.

Laadukkaat kotisivut yritykselle avaimet käteen -periaatteella nopeasti, helposti ja hyvällä asiakaspalvelulla.

Kotisivut yritykselle
  • Laadukkaat kotisivut yritykselle, jotka viestivät luotettavuutta
  • Responsiivisuus joka laitteelle
  • Helppo muokattavuus
  • Yrityssähköpostit, verkkotunnus ja hosting-palvelu

Tuotamme yrityksille kohtuuhintaisia, laadukkaita WordPress-nettisivuja. Mukaan voidaan paketoida verkkotunnukset, yrityssähköpostit ja sivuston ylläpito. 

Kotisivut yritykselle

Avaimet käteen

Toimitamme sinulle täysin käyttövalmiin sivuston ja julkaisemme sen verkossa.

Nopeus ja helppous

Kauttamme saat sivuston helposti ja nopeasti. Halutessasi ohjeistamme myös, kuinka voit itse päivittää sivuston sisältöä vaivatta.

Räätälöinti toiveesi mukaan

Teemme sivuston ulkoasusta yrityksesi näköisen. Sivuston ominaisuudet ovat räätälöitävissä tarpeisiisi sopiviksi. 

UUSIMMAT JULKAISUT

Display-mainonta: hinta ja mitä se tarkoittaa? (2022 opas!)

Display-mainonta: hinta ja esittely Display-mainonta Neticen toteuttamana 590€ 390€ / kk + alv + mediabudjetti Uudelleenmarkkinointi, kohdennettu mainonta ja sijoittelu Mainontamateriaalin toteutus Tulosten (sis. myynnin!) jatkuva mittaaminen ja optimointi Kuukausipalaverit asiakkaan kanssa Varaa ilmainen kartoitus! Mitä display-mainonta tarkoittaa? Display-mainonta yhdistää tekstiä, kuvia/videoita ja linkin verkkosivustollesi. Klikattuaan asiakas voi lukea sivustollasi lisää tuotteestasi tai palvelustasi. Display-mainonta…

Uudelleenmarkkinointi – palauta asiakas ostamaan!

Uudelleenmarkkinointi palauttaa tuotettasi tai palveluasi harkitsevan asiakkaan myös ostamaan. Uudelleenmarkkinointi iskee harkitseviin asiakkaisiin myyntisi lisäämiseksi. Jos myyt verkossa, tiedät, että suurin osa kävijöistä ei konvertoidu heti ensimmäisen käynnin aikana maksaviksi asiakkaiksi, vaikka kiinnostusta tuotettasi tai palveluasi kohtaan olisikin. Riippuen mm. toimialastasi, usein kävijöistä 96-99% ei ensimmäisen istunnon aikana osta, vaan poistuu sivulta esimerkiksi katsomaan kilpailijoiden…

Ilmainen koulutus: Google Analytics 4 – käyttöönotto ja siirtymä | To 24.11.2022 klo 14

ILMAINEN VERKKOKOULUTUS! – käyttöönotto ja siirtymä To 24.11.2022 klo 14-15 Koulutuksen jälkeen ymmärrät mm: Kuinka otat Google Analytics 4:n käyttöön Kuinka luot jatkumon UA:n ja GA4:n välille Kuinka GA4 mahdollistaa tehokkaan digitaalisen myynnin myös jatkossa. Ilmoittaudu nyt! Ilmoittautumislomake Please enable JavaScript in your browser to complete this form.Nimi *Yrityksen/työpaikan nimi *Sähköposti *Lähetämme tähän sähköpostiin linkin,…

Meistä sanottua

”Ollaan todella tyytyväisiä!”

-ADA Housing Oy

adaisannointi.fi

”Kiitos hienoista sivuista!”

-Juha H. / Uudenmaan kodinkunnostus

kodinkunto.com

”Tämä oli juuri mitä hainkin!”

-Emil J. / Milworks

milworks.fi

”Hyvää työtä!”

-Tuomo S. / Kymen Ilmalämpöhuolto

kymenilmalampohuolto.fi

”Tosi hyvän näköinen ulkoasu!”

-Meelis S. / M. Sarri Timanttityöt

mstimantti.fi

”Sivut näyttää ihan mahtavilta! Oon tosi tyytyväinen.”

-Siru M. / Hierojasi, Siru T:mi

hierojasisiru.fi

Hintalaskuri

Alv 0%

Usein kysytyt kysymykset

Askarruttaako jokin kotisivuja koskeva asia? Älä huoli, sillä sinun ei itse ole pakko tietää aivan kaikkea. Juuri tätä varten me olemme olemassa.

Kotisivujen hinta on tyypillisesti joistakin sadoista euroista tuhansiin euroihin.

 

Jos tarvitsemasi verkkosivut ovat verrattain yksinkertaiset, eli ne koostuvat esimerkiksi vain yhdestä sivusta, joka sisältää yrityksesi esittelyn, kuvia ja yhteystiedot, selviät yleensä sadoilla euroilla. Tällaiset ovat normaalit kotisivut pienelle yritykselle.

 

Laajempi ja monimutkaisempi toteutus, jossa ominaisuuksia on tarpeen olla enemmän, luonnollisesti maksaa myös enemmän ja tällöin liikutaan tuhansissa tai jopa kymmenissä tuhansissa euroissa.

 

Pienet yritykset harvoin tarvitsevat näin kalliita sivustoja, elleivät kyseessä ole verkkokaupat tai muut digitaaliset alustat, jotka ovat liiketoiminnalle keskeisiä.

 

Me Neticellä toteutamme avaimet käteen -kotisivut pienelle yritykselle alkaen muutamasta sadasta eurosta. Kysy tarjousta!

 

Jos haluat laskea arvion, mitä kotisivusi kustantavat, löydät yltä nopean hintalaskurimme.

Kyllä!

 

Olemme suunnitelleet lukuisille yrityksille juuri heidän näköisensä kotisivut.

Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisen verkkosivuston, joka käytetään asiakkaalla kommentoitavana ja hyväksyttävänä ennen luovutusta.

Responsiivisesti muotoiltu sivusto on käytettävyydeltään hyvä niin tietokoneella kuin mobiilillakin.

On tärkeää, että kotisivut näyttävät hyvältä kaikilla laitteilla. 

Hakukonenäkyvyys on merkittävä tekijä kotisivujen orgaanisen liikenteen ja myynnin kasvattajana.

 

Suomeksi sanottuna, mitä korkeammalle sivustosi sijoittuu Googlessa, sen enemmän kävijöitä se saa. Tämä on varsin oleellinen asia siksi, että Google on yleensä merkittävin liikenteen tuoja yrityksen kotisivuille.

Korkeat Google-sijoitukset voivat alastasi riippuen olla hyvinkin kilpailtuja. Palveluumme kuuluu, että painotamme hakukonenäkyvyyttäsi juuri sinun liiketoiminnallesi merkittäviin hakutermeihin.

Kotisivut on aina sijoitettava palvelimelle, joka pitää ne julkisesti kaikkien saavutettavissa internetissä. Tätä kutsutaan webhotellipalveluksi ja se on osa tarjoamaamme ylläpidon pakettia.

Verkkotunnus (englanniksi domain) on nettisivulle varattu osoite. Suomalainen verkkotunnus on .fi -päätteinen, ja siitä pitää rekisteriä Traficom. Muita vaihtoehtoja ovat mm. .com, .net, ja .org.

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä.

 

Sisällönhallintajärjestelmä tarkoittaa ohjelmistoa, jolla verkkosivuille pystyy kätevästi ja helposti lisäämään itse haluamaansa sisältöä. Tämä sisältö voi olla vaikkapa uutisia tai tiedotteita asiakkaille. Netice huolehtii sisällönhallintajärjestelmän asennuksesta osana verkkosivujen toteutusta. Lisäksi ylläpitoon kuuluu päivitykset sisällönhallintajärjestelmään ja sen lisäosiin, joita ilman se lakkaisi toimimasta.

Sisällönhallintajärjestelmänä suosimme lajissaan maailman ylivoimaisesti suosituinta – WordPressiä, jonka helppokäyttöisyys sisällön päivittäjälle on ehdottomasti yrittäjän etu.

 

Voit siis halutessasi päivittää sivuston sisältöä myös itse!

Totta kai!

 

Sivustolle voidaan asettaa sosiaalisen median kanavien, mm. Facebookin, Instagramin ja Twitterin syötteet, ikonit ja jakonappulat.

Meidän tehtävämme on auttaa.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, millainen kotisivu palvelee parhaiten tarpeitasi.

Kiinnostuitko?
Jätä yhteystietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.
Tietoturvasyistä ethän syötä kenttään sensitiivistä tai salassapidettävää tietoa.
OTA YHTEYTTÄ

Puhelin: + 358 (0) 44 360 9822

Sähköposti: myynti@netice.fi