LAADUKKAAT KOTISIVUT YRITYKSELLE.

Laadukkaat kotisivut yritykselle avaimet käteen -periaatteella nopeasti, helposti ja hyvällä asiakaspalvelulla.

Kotisivut yritykselle
  • Laadukkaat kotisivut yritykselle, jotka viestivät luotettavuutta
  • Responsiivisuus joka laitteelle
  • Helppo muokattavuus
  • Yrityssähköpostit, verkkotunnus ja hosting-palvelu

Tuotamme yrityksille kohtuuhintaisia, laadukkaita WordPress-nettisivuja. Mukaan voidaan paketoida verkkotunnukset, yrityssähköpostit ja sivuston ylläpito. 

Kotisivut yritykselle

Avaimet käteen

Toimitamme sinulle täysin käyttövalmiin sivuston ja julkaisemme sen verkossa.

Nopeus ja helppous

Kauttamme saat sivuston helposti ja nopeasti. Halutessasi ohjeistamme myös, kuinka voit itse päivittää sivuston sisältöä vaivatta.

Räätälöinti toiveesi mukaan

Teemme sivuston ulkoasusta yrityksesi näköisen. Sivuston ominaisuudet ovat räätälöitävissä tarpeisiisi sopiviksi. 

UUSIMMAT JULKAISUT

Google Analytics 4 -raportointi | Ilmainen koulutus

Google Analytics 4 -raportointi Koulutuksen jälkeen ymmärrät mm. 🔹 raportoinnin Google Analytics 4:llä 🔹 Kuinka visualisoit ja raportoit mm. sivustosi merkittäviä mittareita 👉🏻 ja kuinka raportoinnin avulla voit tukea liiketoimintasi tavoitteita ja niiden mitattavuutta! Video: Google Analytics 4 -raportointi Katso koulutus ilmaiseksi alla olevasta videosta. Koulutusaiheemme liittyvät moderniin digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin. Google Analytics 4,…

Markkinoinnin mittarit ja raportointi | Katso koulutus!

Digimarkkinoinnin mittarit ja raportointi: koulutuksen esittely Katso ilmainen koulutus alla olevasta videosta ja opi digitaalisen markkinoinnin mittarit ja raportointi! Koulutuksen jälkeen ymmärrät mm. 🔹 Markkinoinnin mittarit 🔹 Kuinka visualisoit ja raportoit markkinoinnin ROI:ta ja asiakashankinnan hintaa 🔹 Kuinka markkinointisi suoriutuu 👉🏻 ja kuinka näillä tiedoilla lisätään myyntiä. Video: Digimarkkinoinnin mittarit ja raportointi Katso koulutus ilmaiseksi…

GA4 ja Looker Studio | Ilmainen koulutus

Video: Google Analytics 4 ja Looker Studio Katso koulutus ilmaiseksi alla olevasta videosta. https://www.youtube.com/watch?v=ILOj9v9TdQc GA4 & Looker Studio – digitaalisen liiketoimintasi mitattavuus: koulutuksen esittely Tunne verkkoliiketoimintasi Google Analytics 4:n ja Looker Studion avulla! Koulutuksen jälkeen ymmärrät mm.🔹 Kuinka visualisoit ja raportoit Google Analytics -dataa🔹 Mikä todella tuo verkkoliiketoiminnassasi konversioita ja myyntiä🔹 Webisi käyttökokemusta👉🏻 ja kuinka…

Meistä sanottua

“Kiitos hyvin sujuneesta yhteistyöstä!”

Jospak Oy

jospak.com

“Ollaan todella tyytyväisiä!”

ADA Housing Oy

adaisannointi.fi

“Tämä oli juuri mitä hainkin!”

-Emil J. / Milworks

milworks.fi

“Hyvää työtä!”

-Tuomo S. / Kymen Ilmalämpöhuolto

kymenilmalampohuolto.fi

“Tosi hyvän näköinen ulkoasu!”

-Meelis S. / M. Sarri Timanttityöt

mstimantti.fi

“Sivut näyttää ihan mahtavilta! Oon tosi tyytyväinen.”

-Siru M. / Hierojasi, Siru T:mi

hierojasisiru.fi

Hintalaskuri

Alv 0%

Usein kysytyt kysymykset

Askarruttaako jokin kotisivuja koskeva asia? Älä huoli, sillä sinun ei itse ole pakko tietää aivan kaikkea. Juuri tätä varten me olemme olemassa.

Kotisivujen hinta on tyypillisesti joistakin sadoista euroista tuhansiin euroihin.

 

Jos tarvitsemasi verkkosivut ovat verrattain yksinkertaiset, eli ne koostuvat esimerkiksi vain yhdestä sivusta, joka sisältää yrityksesi esittelyn, kuvia ja yhteystiedot, selviät yleensä sadoilla euroilla. Tällaiset ovat normaalit kotisivut pienelle yritykselle.

 

Laajempi ja monimutkaisempi toteutus, jossa ominaisuuksia on tarpeen olla enemmän, luonnollisesti maksaa myös enemmän ja tällöin liikutaan tuhansissa tai jopa kymmenissä tuhansissa euroissa.

 

Pienet yritykset harvoin tarvitsevat näin kalliita sivustoja, elleivät kyseessä ole verkkokaupat tai muut digitaaliset alustat, jotka ovat liiketoiminnalle keskeisiä.

 

Me Neticellä toteutamme avaimet käteen -kotisivut pienelle yritykselle alkaen muutamasta sadasta eurosta. Kysy tarjousta!

 

Jos haluat laskea arvion, mitä kotisivusi kustantavat, löydät yltä nopean hintalaskurimme.

Kyllä!

 

Olemme suunnitelleet lukuisille yrityksille juuri heidän näköisensä kotisivut.

Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisen verkkosivuston, joka käytetään asiakkaalla kommentoitavana ja hyväksyttävänä ennen luovutusta.

Responsiivisesti muotoiltu sivusto on käytettävyydeltään hyvä niin tietokoneella kuin mobiilillakin.

On tärkeää, että kotisivut näyttävät hyvältä kaikilla laitteilla. 

Hakukonenäkyvyys on merkittävä tekijä kotisivujen orgaanisen liikenteen ja myynnin kasvattajana.

 

Suomeksi sanottuna, mitä korkeammalle sivustosi sijoittuu Googlessa, sen enemmän kävijöitä se saa. Tämä on varsin oleellinen asia siksi, että Google on yleensä merkittävin liikenteen tuoja yrityksen kotisivuille.

Korkeat Google-sijoitukset voivat alastasi riippuen olla hyvinkin kilpailtuja. Palveluumme kuuluu, että painotamme hakukonenäkyvyyttäsi juuri sinun liiketoiminnallesi merkittäviin hakutermeihin.

Kotisivut on aina sijoitettava palvelimelle, joka pitää ne julkisesti kaikkien saavutettavissa internetissä. Tätä kutsutaan webhotellipalveluksi ja se on osa tarjoamaamme ylläpidon pakettia.

Verkkotunnus (englanniksi domain) on nettisivulle varattu osoite. Suomalainen verkkotunnus on .fi -päätteinen, ja siitä pitää rekisteriä Traficom. Muita vaihtoehtoja ovat mm. .com, .net, ja .org.

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä.

 

Sisällönhallintajärjestelmä tarkoittaa ohjelmistoa, jolla verkkosivuille pystyy kätevästi ja helposti lisäämään itse haluamaansa sisältöä. Tämä sisältö voi olla vaikkapa uutisia tai tiedotteita asiakkaille. Netice huolehtii sisällönhallintajärjestelmän asennuksesta osana verkkosivujen toteutusta. Lisäksi ylläpitoon kuuluu päivitykset sisällönhallintajärjestelmään ja sen lisäosiin, joita ilman se lakkaisi toimimasta.

Sisällönhallintajärjestelmänä suosimme lajissaan maailman ylivoimaisesti suosituinta – WordPressiä, jonka helppokäyttöisyys sisällön päivittäjälle on ehdottomasti yrittäjän etu.

 

Voit siis halutessasi päivittää sivuston sisältöä myös itse!

Totta kai!

 

Sivustolle voidaan asettaa sosiaalisen median kanavien, mm. Facebookin, Instagramin ja Twitterin syötteet, ikonit ja jakonappulat.

Meidän tehtävämme on auttaa.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, millainen kotisivu palvelee parhaiten tarpeitasi.

Kiinnostuitko?
Jätä yhteystietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.
Tietoturvasyistä ethän syötä kenttään sensitiivistä tai salassapidettävää tietoa.
OTA YHTEYTTÄ

Puhelin: + 358 (0) 44 360 9822

Sähköposti: myynti@netice.fi