Google Analytics 4, Ads & Looker Studio
koulutus ja workshopit

GA4-koulutus kehittää organisaatiosi osaamista

GA4-koulutus ja muut workshopit - selkokielellä ja organisaatiosi omissa toteutusympäristöissä.

Opi ottamaan täysi hyöty irti Google Marketing Platform -tuotteista, kuten Google Analytics 4:stä, Adsistä, ja visualisoinnin ja raportoinnin työkalusta Looker Studiosta.

  • Google Analytics 4
  • Google Ads
  • Google Looker Studio (ent. Data Studio)
  • Facebook Ads, Linkedin Ads…
  • Optimize, BigQuery…

Siirry Google Analytics 4:n aikakauteen

Koulutuksen myötä organisaatiosi taitaa modernin myynnin vuonna 2023.

GA4-koulutuksen myötä saat sujuvan siirtymän analytiikan uuteen aikakauteen.

Google Analytics 4:n avulla tunnistat, mitkä asiakassegmentit esim. tulokanavan, markkinointikampanjan tai demografian perusteella tuovat sinulle eniten myyntiä kokonaisuudessaan, per käynti tai per investointi.

Investoitko erilaisiin markkinointikampanjoihin, mutta et oikein tiedä tarkkaan, kuinka paljon mikäkin niistä sinulle tuottaa? Minne kannattaisi investoida enemmän ja minne vähemmän?

Koulutusaiheemme liittyvät moderniin digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin.

Koulutukset ja workshopit sekä virtuaalisesti että paikan päällä.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukkaita koulutuksia ja workshop-tapahtumia, jotka auttavat yrityksiä hyödyntämään näitä alustoja tehokkaasti ja saavuttamaan parempia tuloksia mm. markkinoinnissa, asiakaskokemuksessa ja verkkoliiketoiminnan optimoinnissa.

 

Ammattitaitoa ja todellista arvoa

Olemme ammattitaitoisia ja kokeneita kouluttajia, jotka ovat perehtyneet näihin alustoihin tarkasti. Olemme valmiita jakamaan tietämyksemme ja neuvomme sinua mielellämme löytämään oikeat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Koulutuksissamme ja workshop-tapahtumissamme käytämme selkeää ja helppotajuista kielenkäyttöä, jotta kaikki osallistujat pystyvät hyödyntämään opit parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Ota yhteyttä ja sovitaan koulutus tai workshop!

Ota yhteyttä yritykseemme ja varaa koulutus tai workshop-tapahtuma yrityksellesi tai organisaatiolle. Teemme yhteistyötä sinun kanssasi löytääksemme sinulle parhaiten sopivat ratkaisut ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Olemme valmiita auttamaan sinua menestymään modernissa myynnissä ja markkinoinnissa!

Katso koulutuksen hinta-arvio alla olevasta suunnittelutyökalustamme!

Asiakkaidemme kokemuksia järjestämistämme koulutuksista ja workshopeista

Tosi hyvä workshop oli - kiitos! Nyt on jo huomattavasti pystyvämpi olo!

Google Analytics 4 -workshop

Olen aiemmin katsonut Youtubesta 'tutorialeja', ja vaikka niistäkin jotain oppii, niin ei yhtä hyvin, kuin näin yhdessä tekemällä ja oikeilla, meidän liiketoimintaan liittyvillä esimerkeillä.

Looker Studio -workshop

"Intoni alkaa käyttää Google Analytics 4:ää kasvoi koulutuksen myötä!"

Google Analytics 4 -käyttökoulutus

GA4-koulutus meiltä?

Järjestämiimme koulutuksiin ja workshopeihin on osallistunut yli 500 suomalaisen yrityksen tai organisaation edustajaa. 

Me olemme dataohjautuvan liiketoiminnan ja Google Marketing Platformin asiantuntijoita. Olemme siellä, missä markkinointiosaaminen yhdistyy analytiikan osaamisen kanssa.

Koulutuksen tai workshopin toteutus räätälöidään yksilöidysti ja toteutetaan juuri organisaatiosi Google Analytics-, Ads- yms. ympäristöissä. Näin saat koulutuksesta parhaan mahdollisen hyödyn.

Pyydä meiltä tarkka tarjous!

Myynnin ja markkinoinnin analytiikka
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi
Digimarkkinoinnin analytiikka

UUSIMMAT JULKAISUT

Eduskuntavaalit 2023: Google-haut kertovat voittajan?

Eduskuntavaalit 2023: Google-hakujen data ennustaa voittajan? Julkaistu 4.2.2023 klo 13:00 Tämä on riippumaton data-analyysi. Me Neticellä emme ota, emmekä tule ottamaan puoluepolitiikkaan kantaa. Muista myös, että data ei äänestä – sinä äänestät. Analyysi hyödyntää Google Trends -dataa, joka kertoo indeksoidun Google-hakujen määrän ja niiden kehityksen kohti vaaliviikkoa kunkin pääministeriehdokkaan puolueen ehdokkaille. Lyhyesti: Mikä puolue voittaa…

Digimarkkinoinnin mittarit ja raportointi | Ilmainen koulutus 6.4.2023

ILMAINEN VERKKOKOULUTUS! ja raportointi To 6.4.2023 klo 14-15 Koulutuksen jälkeen ymmärrät mm: Markkinoinnin tärkeimpiä mittareita Kuinka raportoit markkinoinnin suorituskykyä Paljonko markkinointisi todella tuo myyntiä Ilmoittaudu nyt! Ilmoittautumislomake Please enable JavaScript in your browser to complete this form.Nimi *Yrityksen/työpaikan nimi *Sähköposti *Lähetämme tähän sähköpostiin linkin, josta pääset koulutukseen.Tulevat ilmaiset koulutukset: * Netice järjestää ilmaisia koulutuksia joka…

GA4 ja Looker Studio | Ilmainen koulutus

Video: Google Analytics 4 ja Looker Studio Katso koulutus ilmaiseksi alla olevasta videosta. https://www.youtube.com/watch?v=ILOj9v9TdQc GA4 & Looker Studio – digitaalisen liiketoimintasi mitattavuus: koulutuksen esittely Tunne verkkoliiketoimintasi Google Analytics 4:n ja Looker Studion avulla! Koulutuksen jälkeen ymmärrät mm.🔹 Kuinka visualisoit ja raportoit Google Analytics -dataa🔹 Mikä todella tuo verkkoliiketoiminnassasi konversioita ja myyntiä🔹 Webisi käyttökokemusta👉🏻 ja kuinka…

GA4-koulutus

Google Analytics on maailman käytetyin web-analytiikan työkalu, ja sen seuraava sukupolvi on nyt täällä. Oletko valmis hyödyntämään sen tehoa? Tehokkaiden oivallusten saamiseksi sinun on ymmärrettävä, miten Google Analytics 4 toimii perusominaisuuksien lisäksi.

Opi luomaan tarkkoja raportteja, poimimaan tietoja datasta ja mittaamaan tavoitteitasi. Ymmärrä paremmin Universal Analyticsin ja Google Analytics 4:n erot. Saa tarvittavat taidot raporttien muokkaamiseen ja tavoitesuppiloiden luomiseen verkkosivustollesi. Paranna keräämäsi tiedon laatua ja suorita testejä konversioprosentin parantamiseksi.

Koulutuksemme jälkeen olet tehokkaampi ja dataohjautuvampi markkinoija, analyytikko, yrittäjä, esimies ja yleinen webin asiakaskokemuksen parantaja, mikä osaltaan auttaa organisaatiotasi menestymään.

Koulutuksen jälkeen ymmärrät GA4-terminologiaa tapahtumista konversioihin, sekä osaat käyttää Google Analytics 4:ää itsenäisesti verkkosivuston ja markkinoinnin raportoimiseen ja analysointiin.

Koulutuksissamme ja workshop-tapahtumissamme käsittelemme tärkeimpiä aiheita liittyen Google Adsiin, kuten hakutermioptimointiin, avainsanojen valintaan, mainosten luomiseen ja hallintaan, seurantaan ja optimointiin sekä mainosten tehokkuuden mittaamiseen. Osallistujat oppivat luomaan tehokkaita mainoksia, mittaamaan niiden tuloksia ja optimoimaan niitä saavuttaakseen parhaat mahdolliset tulokset.

Looker Studio -koulutus ja workshopit käsittelevät aiheita liittyen raportoinnin ja dashbordien luomiseen, muokkaamiseen ja datan visualisointiin. Osallistujat oppivat käyttämään Looker Studiota tehokkaasti ja luomaan selkeitä ja informatiivisia raportteja ja dashbordeja, jotka auttavat heitä ymmärtämään yrityksen ja liiketoiminnan tilannetta ja tekemään parempia päätöksiä.

Meidän tehtävämme on auttaa.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, minkälainen koulutus sopisi organisaatiollesi parhaiten.

Kiinnostuitko?
Jätä yhteystietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.
Tietoturvasyistä ethän syötä kenttään sensitiivistä tai salassapidettävää tietoa.
OTA YHTEYTTÄ

Puhelin: 09 2316 3777

Sähköposti: myynti@netice.fi