Google Analytics 4 -kurssi
Ilmainen verkkokoulutus!

Google Analytics 4 -kurssin ja ilmaisen verkkokoulutuksen kansi
Kyllä, haluan katsoa ilmaisen koulutuksen!
Saat heti linkin sähköpostiisi.
Huom. sähköpostin tulee olla oikein. Saat tähän sähköpostiin heti linkin, josta pääset koulutukseen.
Pakollinen kenttä

Video: Google Analytics 4 -kurssi

Video ilmestyy tähän, kun lähetät yllä olevan lomakkeen.

Google Analytics 4 -kurssin sisältö

Kesto: 1,5h

  • Osa 1: Google Analytics 4 – esittely
  • Osa 2: GA4 käyttöönotto
  • Osa 3: Google Analytics 4:n uudet ominaisuudet
  • Osa 4: Dataohjautuva markkinointi ja liiketoiminta

Google Analytics 4 (GA4) on uusi versio Googlen ilmaisesta verkkoseurantatyökalusta, joka tarjoaa tehokkaat ja laajat mahdollisuudet verkkosivuston kävijädataan perustuvaan markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Google Analytics 4 -kurssi on tarkoitettu etenkin niille, jotka ovat jo aiemmin käyttäneet aiempaa Universal Analytics -versiota, mutta myös aloittelijat voivat saada koulutuksesta huomattavasti irti.

GA4-kurssi on lyhyt ja ytimekäs katsaus siihen, kuinka analytiikan maailma muuttuu Google Analytics 4:n myötä. Mikäli koet, että organisaatiosi hyötyisi teille toteutetusta konkreettisesta hands-on-tyyppisestä koulutuksesta tai workshopista, voit lukea koulutuksistamme lisää täältä.

Google Analytics 4 kurssin kansimateriaali

Lisätietoa koulutuksistamme

Koulutusaiheemme liittyvät moderniin digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin.

Koulutukset ja workshopit sekä virtuaalisesti että paikan päällä.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukkaita koulutuksia ja workshop-tapahtumia, jotka auttavat yrityksiä hyödyntämään näitä alustoja tehokkaasti ja saavuttamaan parempia tuloksia mm. markkinoinnissa, asiakaskokemuksessa ja verkkoliiketoiminnan optimoinnissa.

 

Ammattitaitoa ja todellista arvoa

Olemme ammattitaitoisia ja kokeneita kouluttajia, jotka ovat perehtyneet näihin alustoihin tarkasti. Olemme valmiita jakamaan tietämyksemme ja neuvomme sinua mielellämme löytämään oikeat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Koulutuksissamme ja workshop-tapahtumissamme käytämme selkeää ja helppotajuista kielenkäyttöä, jotta kaikki osallistujat pystyvät hyödyntämään opit parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Ota yhteyttä ja sovitaan koulutus tai workshop!

Ota yhteyttä yritykseemme ja varaa koulutus tai workshop-tapahtuma yrityksellesi tai organisaatiolle. Teemme yhteistyötä sinun kanssasi löytääksemme sinulle parhaiten sopivat ratkaisut ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Olemme valmiita auttamaan sinua menestymään modernissa myynnissä ja markkinoinnissa!

Katso koulutuksen hinta-arvio alla olevasta suunnittelutyökalustamme!

GA4-koulutus meiltä?

Me olemme dataohjautuvan liiketoiminnan ja Google Marketing Platformin asiantuntijoita. Olemme siellä, missä markkinointiosaaminen yhdistyy analytiikan osaamisen kanssa.

Meillä on kokemusta niin suurten kuin pientenkin toimijoiden verkkoliiketoiminnan, analytiikan ja markkinoinnin toteutuksista.

Olemme kouluttaneet yli 500 suomalaisen yrityksen tai organisaation edustajaa. 

Koulutuksen tai workshopin toteutus räätälöidään yksilöidysti ja toteutetaan juuri organisaatiosi Google Analytics-, Ads- yms. ympäristöissä. Näin saat koulutuksesta parhaan mahdollisen hyödyn.

Pyydä meiltä tarkka tarjous!

Myynnin ja markkinoinnin analytiikka
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi
Digimarkkinoinnin analytiikka

UUSIMMAT JULKAISUT

Markkinoinnin mittarit – 2023 opas!

Markkinoinnin mittarit: näin mittaat markkinointia konkreettisesti Google Looker Studiolla! Mitä ovat markkinoinnin mittarit? Markkinoinnin mittarit ovat tärkeitä, koska ne auttavat ymmärtämään, miten yrityksesi markkinointitoimet vaikuttavat liiketoimintaan. Digitaalisessa markkinoinnissa on useita KPI-mittareita, jotka voidaan seurata Looker Studiolla tai muilla työkaluilla. Näitä mittareita ovat esimerkiksi verkkosivuston liikenne, konversiot, sosiaalisen median seuraajamäärät, sähköpostilistan koko ja avausprosentit sekä mainosten…

Digimarkkinointi: koulutus sinulle tai organisaatiollesi

Digimarkkinoinnin koulutus organisaatiollesi: Miksi se on tärkeää ja miten me autamme sinua Digimarkkinointikoulutus on yhä tarpeellisempaa, sillä digitaalisuudesta on tullut pysyvä osa yritysten ja myyntiorganisaatioiden toimintaa. Tämä tarkoittaa sitä, että myös digimarkkinoinnin taidot ovat välttämättömiä kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Siksi digimarkkinoinnin koulutus on tärkeä osa yritysten ja organisaatioiden osaamisen kehittämisen strategiaa. Mutta mitä on digimarkkinoinnin koulutus ja…

Konversio-optimointi: Miten parantaa verkkosivuston tehokkuutta ja myydä enemmän

Konversio-optimointi: myy enemmän! Miten lisätä myyntiä ja konversioita verkkosivustollasi Konversio-optimointi tarkoittaa verkkosivuston kehittämistä siten, että se saa enemmän vierailijoita tekemään haluttuja toimia, kuten tilauksen tai yhteydenoton. Konversio-optimointi on tärkeä osa verkkosivuston markkinointia ja myyntiä, sillä se auttaa lisäämään myyntiä ja saamaan enemmän liidejä (eli potentiaalisia asiakkaita). Konversio-optimointiin liittyy useita eri tekijöitä, kuten verkkosivuston suunnittelu, sisältö…

Meidän tehtävämme on auttaa.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, minkälainen koulutus sopisi organisaatiollesi parhaiten.

Kiinnostuitko?
Jätä yhteystietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.
Tietoturvasyistä ethän syötä kenttään sensitiivistä tai salassapidettävää tietoa.
OTA YHTEYTTÄ

Puhelin: 09 2316 3777

Sähköposti: myynti@netice.fi